Monique Verreydt


Gepassioneerd, een creatief talent en een liefde voor kleur en stijl: maak kennis met Monique Verreydt, de drijvende kracht achter Presence & Allure en MoVe sjaals! Nadat ze in 2012 een welverdiend punt achter haar carrière zette, volgde ze een intensieve jaaropleiding kleur- en stijladvies. De start van een boeiend nieuw hoofdstuk, want met Presence & Allure en MoVe combineert Monique haar grote passies: schoonheid, kleur, mode en mensen.

De zijdezachte MoVe sjaals…

Een smaakvol accessoire met een vleugje ‘je ne sais quoi’? Met een zijden sjaal zet u de puntjes op de i van uw outfit. Monique maakt onder haar persoonlijke label MoVe, een afkorting van Monique Verreydt, handgemaakte exclusieve zijden sjaals. Een schot in de roos! De nieuwste technieken en uitgebreide kennis over zijdeschilderen? Die houdt ze op peil met gespecialiseerde cursussen. 100% kwaliteitsgarantie!

https://www.movescarves.be/Sjaal Monique Verreydt

Extra info: Handbeschilderde zijden sjaal

Verhaal:

Deze sjaal is gemaakt tijdens de eerste lockdown toen het ons allemaal duidelijk werd dat de Covid pandemie een stuk erger was dan we met ons allen hadden ingeschat en we geconfronteerd werden met talrijke tekorten om het virus op een effectieve manier aan te pakken.   Het was op het hoogtepunt van de eerste golf dat deze sjaal geschilderd is en het werd een sjaal met een duidelijke betekenis van geloof en hoop in een betere toekomst en veel liefde om elkaar te ondersteunen.

  

 

 

 

 

 

Minimumbod:  VERKOCHT